1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Novogodišnji bazar ispred Gradske uprave

Manifestacija „Novogodišnji bazar je postala tradicionalna privredna manifestacija koja u prvi plan, na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, ističe lokalna udruženja, ustanove, fizička lica i male preduzetnike. Ovogodišnji bazar svečano je otvorio gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov.

Koncept Novogodišnjeg bazara je da on predstavlja mesto na kojem će građani moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, da kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima koje su za njih pripremili organizatori.

Za sve učesnike Bazara Grad je obezbedio besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora s ambijentalnim svetlom i grejnim telima, a za sve posetioce bogat kulturno-umetnički program.

Novogodišnji bazar je zamišljen kao privredna manifestacija, ali s vremenom je postao prava kreativna radionica, šarena i raznolika.

 

 

Related posts

Vučić o Kosmetu: Ako ponuda bude ono što nazirem, odgovor će biti „ne“

Nikoleta Dragaš

Nagrađena profesorka pančevačke gimnazije

Jasmina Petkovic

Mandić: Hvala braćo Srbi sa KiM, mi smo jedan narod i niko nas neće razdvojiti

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija