25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Bicikli za najbolje učenike u znanju o saobraćaju

https://www.youtube.com/edit?video_referrer=watch&video_id=BnQmqFKiTsI

Komitet za bezbednost saobraćaja grada Pančeva nagradio je učenike osnovnih škola sa teritorije grada, koji su osvojili medalje na okružnom školskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju?“ – takmičenju učenika osnovnih škola u poznavanju saobraćaja i osnovnih saobraćajnih propisa.

Učenici su se takmičili u teorijskom delu, rešavanjem testova gde su pokazali osnovna znanja iz saobraćajnih propisa, kao i u vožnji bicikala na poligonu spretnosti, odnosno na poligonu koji simulira saobraćajne situacije sa kojima se sreću u svakodnevnom životu. Za uspešne rezultate, učenici su od grada Pančeva dobili na poklon bicikle i osvetljenja za bicikle.

Ovo je četvrta godina kako Grad nagrađuje decu za postignute rezultate na takmičenjima iz oblasti saobraćaja, ističe Milenko Čučković, član gradskog veća zadužen za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj.

Medalje na takmičenjima osvojili su i Marija Milenović, Vukašin Radanović, Aleksandra Živković, Goran Obućina i Nina Pavlović

Related posts

UDAR NA ORGANIZOVANI KRIMINAL

Mica Milakov

U „Petefi Šandoru“ doček za Deda Mraza

Nikoleta Dragaš

Brnabić: Jednokratna pomoć penzionerima, minimalno 4.000 dinara

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija