28. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

Sve gradske službe rade na čišćenju snega

Svih pet kamiona Zimske službe su od jutros na terenu kao i jedno poluteretno vozilo koje se koristi za čišćenje manjih ulica. Danas se čiste ulice I, II i III prioriteta  što se odnosi na „sporedne ulice“. Kako je rečeno RTV Pančevo, svi lokalni putevi su prohodni i nema zastoja u saobraćaju ističu nadleženi iz ove službe .Takođe smo dobili informaciju da se autobuski saobraćaj odvija bez zastoja, jer se uvek prvo čiste ulice kojima saobraćaju autobusi. Radnici Higijene čiste trotoare, pešačke prelaze.. Radnici Zelenila angažovani su 24 časa na čišćenju grada, odnošenju polomljenih grana, asistiranju drugim preduećima, kao što je to bio slučaj u subotu kada je Zelenilo pomoglo Elektrodistribuciji na otklanjanju kvara u Vojlovici. Većina grana je uklonjena sa ulica u centru grada i kod Opšte bolnice .

Related posts

Zbog radova nova trasa gradske linije broj 14

Zorana Stekovic

OTVARANJE JUŽNOG KRAKA KORIDORA 10! Vučić: Danas je veliki dan za Srbiju! Srećan sam i ponosan, OVO JE BUDUĆNOST SRBIJE!

Nikoleta Dragaš

RK „Dinamo“: Osamnaesta pobeda, žuto-crni u subotu dočekuju „Novi Pazar“

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija