24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS: Građani Srbije ne žele da glasaju za one koji tuku i vređaju žene

Srpska napredna stranka saopštava da, iako su lideri Saveza za silovanje i vešanje mesecima unazad najavljivali svoju ubedljivu pobedu na lokalnim izborima u Lučanima, danas su očigledno shvatili da od te pobede nema ništa, i sada pokušavaju da primene novu taktiku u obmanjivanju građana.

Ukoliko odustanu od Đilasovog kriminalnog plana – da njegovi batinaši koje je doveo iz čitave Srbije u Lučane razbiju biračke kutije i unište izborni materijal, planiraju da napuste izborni proces i da ponovo lažu građane, ovaj put tvrdeći da je bilo neregularnosti u sprovođenju izbora.

Iako su za većinu prijavljenih neregularnosti direktno odgovorni, Đilasova, Obradovićeva i Jeremićeva banda očigledno pokušava da po svaku cenu pobegne od realnosti, odgovornosti i novog izbornog debakla, jer građani Srbije ne žele da glasaju za one koji tuku i vređaju žene, pozivaju na vešanja i sprovode nasilje na svakom koraku.

Related posts

O čemu će se razgovarati s predstavnicima DFC kad dođu u Srbiju?

Jasmina Petkovic

Ministarka Mihajlović: Novi projekti sa kineskim kompanijama

Mica Milakov

Korona u pančevačkom Sudu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija