26. avgusta 2019.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS: Građani Srbije ne žele da glasaju za one koji tuku i vređaju žene

Srpska napredna stranka saopštava da, iako su lideri Saveza za silovanje i vešanje mesecima unazad najavljivali svoju ubedljivu pobedu na lokalnim izborima u Lučanima, danas su očigledno shvatili da od te pobede nema ništa, i sada pokušavaju da primene novu taktiku u obmanjivanju građana.

Ukoliko odustanu od Đilasovog kriminalnog plana – da njegovi batinaši koje je doveo iz čitave Srbije u Lučane razbiju biračke kutije i unište izborni materijal, planiraju da napuste izborni proces i da ponovo lažu građane, ovaj put tvrdeći da je bilo neregularnosti u sprovođenju izbora.

Iako su za većinu prijavljenih neregularnosti direktno odgovorni, Đilasova, Obradovićeva i Jeremićeva banda očigledno pokušava da po svaku cenu pobegne od realnosti, odgovornosti i novog izbornog debakla, jer građani Srbije ne žele da glasaju za one koji tuku i vređaju žene, pozivaju na vešanja i sprovode nasilje na svakom koraku.

Related posts

Nepropisno postavljeni mobilni toaleti pomereni desetak metara. Vesić : Obradović pretio komunalnoj inspektorki

Mica Milakov

Inostrani mediji: Vučić za odbranu zakona i reda u zemlji

Mica Milakov

Vučić: Na Gazivodama se najbolje vidi težina problema sa kojima se suočavamo

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija