28. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS: Đilas naredio razbijanje biračkih kutija

Srpska napredna stranka saopštava da imamo pouzdane informacije da je Dragan Đilas lično naredio razbijanje biračkih kutija i uništavanje dela izbornog materijala u opštini Lučani.

Očigledno je Draganu Đilasu i njegovim siledžijama već sada jasno da čak i na onim biračkim mestima gde su očekivali ubedljivu pobedu takvog rezultata neće biti.

Srpska napredna stranka poručuje i da imamo saznanja da su brojni Đilasovi, Obradovićevi i Jeremićevi batinaši, koji su od jutros prisutni na teritoriji opštine Lučani, a koji su došli iz različitih opština, od Čačka do Prijepolja, angažovani za ovu akciju.

Upozoravamo javnost da ukoliko se sprovede Đilasov kriminalni plan da će to biti najbrutalniji pokušaj poništavanja izborne volje građana koji Srbija pamti.

Istovremeno, tražimo od nadležnih državnih organa da zaštite demokratsku izbornu proceduru, obezbede mir i red i neprikosnoveno pravo građana da se slobodnom voljom izjasne na izborima i da glasaju za koga oni žele.

 

Related posts

Iste plate u predškolskom i osnovnom obrazovanju

Nikoleta Dragaš

Analitičar Radun: Južni Banat, nakon decenija razaranja, na putu razvoja!

Mica Milakov

U HIP-Petrohemiji pokrenuta proizvodnja posle kraćeg planskog zastoja

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija