12. decembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Siledžije iz Saveza za Srbiju nemaju šta da ponude građanima osim prebijanja, laži i uvreda

Srpska napredna stranka saopštava da su siledžije iz Saveza za Srbiju u toku prepodneva protivzakonito upali na biračko mesto 25 u Kotraži gde su nasilnim metodama sprečavali građane da glasaju i na divljački način ometali izborni proces.

Najbliži saradnik Boška Obradovića, Borko Puškić, predsednik Izvršnog odbora i član Predsedništva Dveri iz Prijepolja, zajedno sa 15 batinaša iz Čačka i Prijepolja, upao je jutros na biračko mesto 25 u Kotraži, gde je udario vratima i povredio građanku koja je stajala u redu za glasanje, a nakon toga udario i odgurnuo građanina na istom biračkom mestu.

Očigledno je da pripadnici Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza osim prebijanja, poziva na silovanje, laži, odvratnih uvreda i zastrašivanja nemaju šta da ponude građanima, pa tako i u toku izbornog dana nasiljem sprečavaju građane da ispune svoje građansko pravo i slobodnom voljom izaberu predstavnike lokalne vlasti.

Pozivamo nadležne državne organe da reaguju i hitno privedu pravdi sve Đilasove batinaše koji tuku žene, čak i na biračkom mestu, i na najbrutalniji način uznemiravaju sve građane i da o tome obaveste javnost.

Related posts

Srbi sa KiM krenuli peške za Beograd

Mica Milakov

OPOZICIJA DO NOGU POTUČENA Ubedljiva pobeda SNS na izborima za Savete MZ u Šapcu!

Mica Milakov

Gradsko veće usvojilo finansijske planove četiri mesne zajednice

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija