30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Siledžije iz Saveza za Srbiju nemaju šta da ponude građanima osim prebijanja, laži i uvreda

Srpska napredna stranka saopštava da su siledžije iz Saveza za Srbiju u toku prepodneva protivzakonito upali na biračko mesto 25 u Kotraži gde su nasilnim metodama sprečavali građane da glasaju i na divljački način ometali izborni proces.

Najbliži saradnik Boška Obradovića, Borko Puškić, predsednik Izvršnog odbora i član Predsedništva Dveri iz Prijepolja, zajedno sa 15 batinaša iz Čačka i Prijepolja, upao je jutros na biračko mesto 25 u Kotraži, gde je udario vratima i povredio građanku koja je stajala u redu za glasanje, a nakon toga udario i odgurnuo građanina na istom biračkom mestu.

Očigledno je da pripadnici Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza osim prebijanja, poziva na silovanje, laži, odvratnih uvreda i zastrašivanja nemaju šta da ponude građanima, pa tako i u toku izbornog dana nasiljem sprečavaju građane da ispune svoje građansko pravo i slobodnom voljom izaberu predstavnike lokalne vlasti.

Pozivamo nadležne državne organe da reaguju i hitno privedu pravdi sve Đilasove batinaše koji tuku žene, čak i na biračkom mestu, i na najbrutalniji način uznemiravaju sve građane i da o tome obaveste javnost.

Related posts

Rebić: 130 policijskih službenika je povređeno u nasilnim protestima, 71 osoba je uhapšena!

Zorana Stekovic

Samoubistvo u Starčevu?

Mica Milakov

„Panorama“: Lideri opozicije doživeli pravi debakl

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija