22. novembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Ambasador Nemačke posetio Pančevo

Nemački ambasador u Srbiji Tomas Šib, imao je konstruktivan sastanak sa Sašom Pavlovim i nakon posete Upravi Grada, posetio  Gimnaziju u Pančevu.

Samo tri meseca nakon imenovanja za ambasadora u Srbiji, Tomas Šib posetio je Pančevo i sa gradonačelnikom održao konstruktivan sastanak o potencijalima saradnje Grada i Nemačke.

Saša Pavlov izrazio je optimizam za saradnju sa nemačkim investitorima i na  predstojećem kapitalnom projektu Grada –  izgradnji postrojenja za preradu otpadnih voda i kanalizacione mreže.

Njegova ekselencija Tomas Šib, poručio je da Pančevo predstavlja grad za primer i atraktivnu lokaciju za nemačke investitore, izražavajući uverenje da će saradnja lokalne samouprave sa Nemačkom biti ne samo učvršćena, već i značajno proširena.

Nemački ambasador uručio je Radmili Popović, profesorki nemačkog jezika u Gimnaziji „Uroš Predić“ nagradu za doprinos projektu Vlade Nemačke fokusiranom na spajanje i saradnju 2000 škola širom sveta.

Related posts

Makedonska tradicija na pozornici

Nikoleta Dragaš

„Kostadinka Dina Nikolić“ okupila profesionalce i amatere u baletu

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić s Taninom o KiM

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija