27. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Ambasador Nemačke posetio Pančevo

Nemački ambasador u Srbiji Tomas Šib, imao je konstruktivan sastanak sa Sašom Pavlovim i nakon posete Upravi Grada, posetio  Gimnaziju u Pančevu.

Samo tri meseca nakon imenovanja za ambasadora u Srbiji, Tomas Šib posetio je Pančevo i sa gradonačelnikom održao konstruktivan sastanak o potencijalima saradnje Grada i Nemačke.

Saša Pavlov izrazio je optimizam za saradnju sa nemačkim investitorima i na  predstojećem kapitalnom projektu Grada –  izgradnji postrojenja za preradu otpadnih voda i kanalizacione mreže.

Njegova ekselencija Tomas Šib, poručio je da Pančevo predstavlja grad za primer i atraktivnu lokaciju za nemačke investitore, izražavajući uverenje da će saradnja lokalne samouprave sa Nemačkom biti ne samo učvršćena, već i značajno proširena.

Nemački ambasador uručio je Radmili Popović, profesorki nemačkog jezika u Gimnaziji „Uroš Predić“ nagradu za doprinos projektu Vlade Nemačke fokusiranom na spajanje i saradnju 2000 škola širom sveta.

Related posts

VUČIĆ : Neki misle da mi nemamo pravo na istinu!

Mica Milakov

Supruga američkog ambasadora posetila „Panonke“

Nikoleta Dragaš

Saopštenje predsednika Opštine Opovo

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija