20. marta 2019.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik Vučić o napadu na novinarku Studija B

Predsednik Srbije danas se osvrnuo se na slučaj reporterke TV Studija B Barbare Životić, koja je zbog načina na koji je izveštavala sa protesta izvrgnuta osudi i ruglu na društvenim mrežama.

„Ko je rekao da će da pretuče nekog? Sergej Trifunović i Ivan Ivanović?! Ma kakvi, pustite to, nijedan ozbiljan i hrabar čovek ne bi pretio Barbari. Oni ne mogu nijednog muškarca da prebiju, možda Barbaru, ona je sitna… Žao mi je Barbare, ona je dobro i pristojno čeljade, na ponos svojim roditeljima. Ne znam šta im je ona skrivila. Samo da se Barbara ne sekira, nju pozdravite, ne mora mnogo da brine i da se čuva. Ona je pametnija i vrednija od svih njih zajedno, neka nastavi svoj posao kako misli ona da treba da radi“, rekao je Vučić, uz ogradu da ne zna o čemu je zapravo reč, pa je informaciju dobio od novinara koji su mu postavili pitanje o ovom slučaju.

Dodao je da se javljaju „razni bolesnici, od Saše Mirkovića… to su najostrašćeniji ljudi, to je postao mejnstrim“.

„Kad bi to čovek slušao i gledao svaki dan, to je samo da poludite. Nemojte to ni da slušate ni da gledatae“, rekao je Vučić.

Related posts

Mladi košarkaši „Mladosti“ protiv vršnjaka iz najboljih klubova

Nikoleta Dragaš

„Sećanjem od zaborava“: Skulpture i slike pančevačkih umetnika dosad neviđene u Muzeju

Nikoleta Dragaš

U „Lavirintu“ igračka za svakog mališana

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija