20. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

Predsednik Vučić na tribini „Jake žene za jaku Srbiju“

Dolazak predsednika Vučića propraćen je ovacijama. Srpska napredna stranka održala je u velikoj dvorani Sava centra tribinu „Jake žene za jaku Srbiju“. 
Skupu je prisustvovao i predsednik SNS Aleksandar Vučić čiji je dolazak propraćen ovacijama, kao i premijerka Ana Brnabić.

Drage dame, posebno sam zahvalan Smilji Panić, majci pokojnog Ranka Panića. Pozdrav i za Milenu Ivanović koju vređaju na najstrašniji način. Zahvaljujem se svima vama zbog podrške koju pružate svojoj zemlji i našoj stranci – rekao je Vučić.

https://www.youtube.com/watch?v=V301_-QOFCc

Predsednik SNS je istakao da ova stranka ima najveću procentualnu podršku žena od svih partija koje su postojale u Srbiji, ali i regionu.

 

U svim istraživanjima kasnije, nijedna vlast u regionu, i nijedna vlast ranije nije imala toliku podršku žena. Beskrajno sam zahvalan znajući koliko je to važno. Žene nisu površne ni lakomislene i one uvek glasaju suštinu, za posvećenost i rad – kazao je Vučić.

Kako dodaje, prisutne žene su garancija bolje budućnosti.

– Žene traže stabilnost, mir i sigurnost. One ne vole razmetljivce već one koji ispunjavaju ono što kažu – rekao je Vučić.

Tribinu je otvorila direktorka Istorijskog muzeja Srbije Dušica Bojić i ocenila da to što šest od devet nacionalnih muzeja vode žene, uglavnom stranački neopredeljene, pokazuje koliki značaj vlada i predsednik Aleksandar Vučić pridaju učešću žena u javnom životu.

Related posts

Multidisciplinovani pristup pacijentima u Gračanici

Mica Milakov

Više od dvadeset nadgrobnih spomenika u Lipljanu uništeno

Mica Milakov

Vučić na obeležavanju 76. godišnjice Operacije Halijard

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija