18. januara 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

NIS-u priznanje Srpskog hemijskog društva za ulaganje u prirodne nauke

Kompanija NIS dobitnik je specijalnog priznanjaSrpskog hemijskog društva za ulaganje u prirodne nauke.  Na svečanosti u prostorijama Srpske akademijenauka i umetnosti, zahvalnicu u ime kompanije primio je Vadim Smirnov,zamenikgeneralnog direktora i  direktor Funkcijeza spoljne veze, odnose sa državnim organima i PR i istakao da će NIS nastavitida podržava unapređenje kvaliteta obrazovanja u Srbiji i mlade talente. 

Stalna ulaganja u unapređenje kvaliteta obrazovanjau Srbiji, adaptacija i rekonstrukcija 30 računarskih učionica i 20 laboratorijaza fiziku i hemiju, podrška organizaciji 34 srpske i međunarodne olimpijadeznanja iz oblasti prirodnih nauka – samo su neki od povoda da kompanija NISzasluži specijalnu zahvalnicu Srpskog hemijskog društva.

Na svečanosti u SANU povodom 121. godine postojanjaSrpskog hemijskog društva, uručena su priznanja i najboljim studentima.

Srpsko hemijsko društvo, jedno od najstarijih naučnih društava u zemlji, deveto u Evropi a deseto u svetu, organizovalo je mnogobrojne međunarodne naučne skupove na kojima je  radove predstavilo 12 nobelovaca.

Related posts

Do Devojačkog bunara ATP-om

Nikoleta Dragaš

Vučić sa delegacijom Generalne uprave carina Kine

Zorana Stekovic

Vučić: Velika kompanija dolazi u Zaječar, zaposliće 2.000 ljudi

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija