29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

NIS-u priznanje Srpskog hemijskog društva za ulaganje u prirodne nauke

Kompanija NIS dobitnik je specijalnog priznanjaSrpskog hemijskog društva za ulaganje u prirodne nauke.  Na svečanosti u prostorijama Srpske akademijenauka i umetnosti, zahvalnicu u ime kompanije primio je Vadim Smirnov,zamenikgeneralnog direktora i  direktor Funkcijeza spoljne veze, odnose sa državnim organima i PR i istakao da će NIS nastavitida podržava unapređenje kvaliteta obrazovanja u Srbiji i mlade talente. 

Stalna ulaganja u unapređenje kvaliteta obrazovanjau Srbiji, adaptacija i rekonstrukcija 30 računarskih učionica i 20 laboratorijaza fiziku i hemiju, podrška organizaciji 34 srpske i međunarodne olimpijadeznanja iz oblasti prirodnih nauka – samo su neki od povoda da kompanija NISzasluži specijalnu zahvalnicu Srpskog hemijskog društva.

Na svečanosti u SANU povodom 121. godine postojanjaSrpskog hemijskog društva, uručena su priznanja i najboljim studentima.

Srpsko hemijsko društvo, jedno od najstarijih naučnih društava u zemlji, deveto u Evropi a deseto u svetu, organizovalo je mnogobrojne međunarodne naučne skupove na kojima je  radove predstavilo 12 nobelovaca.

Related posts

Mihajlovićeva sa novim ambasadorom Indonezije: Mnogo prostora za saradnju dve države

Nikoleta Dragaš

Konkurs za najlepše vezeno jastuče

Nikoleta Dragaš

Pripadnici 51. mehanizovane oživeli sećanja na nekadašnje službovanje

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija