25. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Rotarijanci donirali Bolnici ginekološke stolove

Dva Rotari kluba, „Pančevo“ i „Mihajlo Pupin“, posle kupovine najsavremenijeg ultrazvučnog 4D aparata  kupili su i dva ginekološka stola za Ginekološko odeljenje Opšte bolnice. Ukupna vrednost obe donacije je preko 40 hiljada dolara.

Posle savremenog 4D  ultrazvučnog aparata koji je na Ginekološko-akušersko odeljenje Opšte bolnice stigao pre četiri meseca, sada su kupljena i dva ginekološka stola, koja su članovi Rotari kluba „Mihajlo Pupin“ i „Pančevo“ donirali Opštoj bolnci. Koliko je donacija bila neophodna govori podatak da stari ultrazvuk nije menjan 15 godina, kao ni ginekološki kreveti.

Donacija Ginekološko-akušerskom odeljenju je praktično zaokružena potrošen je sav sakupljen novac i kupljeno ono što je bilo neophodno ovom odeljenju.

Ginekološkom odeljenju Opšte bolnice neophodana je i nova laparskopska oprema koja bi omogućila napredak u operativnim metodama i novijim tehnikama. Svoje želje izneli su i predstavnicima oba rotari kluba, koji su obećali su da će se potruditi da u nekim narednim akcijama obezbede neophodna sredstva za kupovinu novih aparata.

Related posts

„Romaška“ proslavila Maslenicu

Nikoleta Dragaš

Ovogodišnji dobitnik Novembarske nagrade Opšta bolnica Pančevo

Nikoleta Dragaš

Popović: Institucije u Prištini nemaju sluha za probleme Srbe

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija