10. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Rotarijanci donirali Bolnici ginekološke stolove

Dva Rotari kluba, „Pančevo“ i „Mihajlo Pupin“, posle kupovine najsavremenijeg ultrazvučnog 4D aparata  kupili su i dva ginekološka stola za Ginekološko odeljenje Opšte bolnice. Ukupna vrednost obe donacije je preko 40 hiljada dolara.

Posle savremenog 4D  ultrazvučnog aparata koji je na Ginekološko-akušersko odeljenje Opšte bolnice stigao pre četiri meseca, sada su kupljena i dva ginekološka stola, koja su članovi Rotari kluba „Mihajlo Pupin“ i „Pančevo“ donirali Opštoj bolnci. Koliko je donacija bila neophodna govori podatak da stari ultrazvuk nije menjan 15 godina, kao ni ginekološki kreveti.

Donacija Ginekološko-akušerskom odeljenju je praktično zaokružena potrošen je sav sakupljen novac i kupljeno ono što je bilo neophodno ovom odeljenju.

Ginekološkom odeljenju Opšte bolnice neophodana je i nova laparskopska oprema koja bi omogućila napredak u operativnim metodama i novijim tehnikama. Svoje želje izneli su i predstavnicima oba rotari kluba, koji su obećali su da će se potruditi da u nekim narednim akcijama obezbede neophodna sredstva za kupovinu novih aparata.

Related posts

SNS Šabac: Napadnute prostorije stranke prošle noći

Branislava Grčić

Bioskop Kulturnog centra u Pančevu dobio najsavremeniju opremu

Jasmina Petkovic

Koronavirusom zaraženo još 227 osoba, preminulo dvoje

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija