29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Nekategorizovano Vesti

Preventivno delovanje „Higijene“

 

JKP „Higijena“ počela je sa akcijom podele kesa za pepeo stanovnicima Pančeva. U prvoj etapi 1000 domaćinstava će dobiti po tri džaka. Na početku ove grejene sezone izgorelo je 7 plastičnih i jedan zvonasti kontejner, kaže Marija Andrić iz JKP „Higijene“.

Sa grejnom sezonom počeli su i problemi za JKP „Higijenu“ zbog neodgovornog ponašanja nekih Pančevaca koji bacaju vreo pepeo u kontejnere i tako ih oštećuju. Zato su u ovom preduzeću odlučili da dele kese za pepeo kako bi sprečili ovu negativnu pojavu.

U prvoj etapi 1000 domaćinstava će dobiti po 3 džaka ističe Marija Andrić i napominje da je sličnih  akcija bilo i ranije.

Od početka ove grejne sezone prema rečima Marije Andrić izgorelo je 7 plastičnih i jedan zvonasti kontejner, dok je tokom prošle sezone izgorelo 20 plastičnih kontejnera, dok je 100 čak tri puta gorelo.

 

Related posts

HIP Petrohemija: završen remont, počela proizvodnja

Mica Milakov

BRUKA, BRE! Udruženje novinara Srbije PODRŽALO skaradnu karikaturu „Danasa“ i optužilo vlast za TOTALITARIZAM (?!)

Nikoleta Dragaš

Usvojena lista preliminarnih rezultata po Konkursu za stipendiranje studenata na studijama u inostranstvu za školsku 2019/2020. godinu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija