13. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Još jedan uspešan vikend za pančevačke džudiste

Još jedan džudo vikend je za nama u subotu 24.11. OŠ „Jožef Atila“ bila je domaćin 43 turnira „Vojvodina 2018“ učešće je uzelo 256 takmičara iz 30 klubova iz Norveške, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije.

Našu Grad su predstavljali DŽK Dinamo (11 takmičara), DŽK Pančevo (3 takmičara) i DŽK Jedinstvo (1 takmičar) koji su postigli sledeće rezultate: prva mesta i zlatne medalje osvojili su: Đurišić Uroš, Jakimovski Đorđe i Francuz Filip (svi DŽK Dinamo); srebrom su se okitili: Vuković Mihajlo (DŽK Pančevo), Novaković Petar (DŽK Jedinstvo), Mitić Nikola i Stojanović Miloš (oba DŽK Dinamo) bronzama su se zadovoljili: Kalinić Mateja (DŽK Pančevo), Ćirić Filip, Bogdanovski Vladimir i Đurišić Ognjen (svi DŽK Dinamo)

Čačak je u nedelju 25.11. bio domaćin turnira „Čačak open 2018“, gde  je prisustvovalo 189 takmičara iz 20 klubova, a jedini predstavnik našeg grada bio je Novaković Petar član DŽK Jedinstvo iz Kačareva i posle dve pobede iponom ipobede na vazari u finalu okitio se zlatnom medaljom.

 

Related posts

„Pametno drvo“ u Alibunaru

Mica Milakov

Vitman: Nema govora o izgradnji parkinga i seči drveća u centru, plasiraju se dezinformacije

Mica Milakov

Pančevo jedini grad u Srbiji koji subvencioniše gasne priključke

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija