30. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Vesti

„Moj svet slika“ na Banovom Brdu

U Galeriji 73 u beogradskom naselju Banovo Brdo otvorena je izložba Miloslava Dvoraka „Moj svet slika“. Otvaranju je prisustvovao i sekretar ambasade Slovačke Mihal Hrušik, a izložba će biti otvorena do 27. novembra.

Ambasada Slovačke Republike organizovala je izložbu „Moj svet slika“ istaknutog umetnika Miloslava Dvoraka u Kulturnoj ustanovi Galerija 73 u Beogradu. Izložbu je svečano otvorio sekretar ambasade Slovačke Mihal Krušik.

Radovi Miloslava Dvoraka izlagani su u Nišu, Pančevu, Novom Sadu i, od sada u Beogradu. Mirela Pudar, direktorka Galerija 73 ističe da je velika čast što ambasada Slovačke na ovaj način sarađuje sa ovom kulturnom ustanovom.

Mihal Krušik najavljuje brojne aktivnosti, koje će organizovati ambasada Slovačke u narednom periodu.

Grupa „Jin-Jang“ Muzičke škole „Vatroslav Lisinski“ izvela je jednu kompoziciju i na taj način ulepšala otvaranje izložbe. Izložba „Moj svet slika“ Miloslava Dvoraka biće otvorena u Galeriji 73 do 27. novembra.

Related posts

Izrael: Predsednik Vučić se sastao sa predsednikom Moldavije

Zorana Stekovic

SLUŠAJ ŠOŠDEAN: Neka javnost bude svedok!

Zorana Stekovic

Čestitka gradonačelnice Vršca

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija