25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Otvoren „Lidl“ u Vršcu

Svečanim presecanjem vrpce tačno u 8 sati danas je u Vršcu počeo sa radom  23. objekat jednog od najpoznatijih trgovinskih lanaca u Evropi – „Lidl“.

Maloprodajni objkekat „Lidl“  u ulici Nikole Neškovića broj  39, otvorila je gradonačelica Vršca Dragana Mitrović.

Veliko je zadovoljstvo što je „Lidl“ kompanija odabrala da jedan od prodajnih objekata bude i u našem gradu. Grad Vršac je od samog početka bio pre svega dobar domaćin kompaniji „Lidl“, a zajedničkim snagama smo i uz pomoć Države i Pokrajine uspeli da rešimo određene prepreke na zemljištu gde se danas nalazi ovaj po monogo čemu drugačiji prodajni objekat. Otvaranjem prodavice u našem gradu oko 40 naših sugrađana pronašlo je zaposlenje, a sugrađani ovog dela grada i svi Vrščani dobili su još jednu bogatu ponudu, rekla je gradonačelnica Mitrović.

Otvaranju maloprodajnog objekta , pored gradonačelnice Dragane Mitrović, prisustvovali su i članovi Gradskog veća i gradske uprave.

– Grad vršac je od samog starta naše strategije poslovanja u srbiji bio na mapi budućih prodajnih objekata. U prilici smo danas da Vrščanima ponudimo širok asortiman proizvoda po pristupačnim cenama i svakako jednu drugačiju bolju i bržu uslugu. Zahvaljujem se svima na strpljenju, našim budućim potrošačima kao i gradu Vršcu koji je bio naš odličan partner od samog početka , istakla je predstavica Lidl Srbija “ Jelena Španović.

Kompleks „Lidl“ u Vršcu prostire se na oko 20.000 kvadratnih metara.

 

Related posts

Dečji ansambl Holubička nastupio na Međunarodnom festivalu folklora za decu u Slovačkoj

Nikoleta Dragaš

Danas počinje „Zlatna jesen“ u Gudurici

Nikoleta Dragaš

Servisne informacija za 13. januar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija