13. novembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Otvoren „Lidl“ u Vršcu

Svečanim presecanjem vrpce tačno u 8 sati danas je u Vršcu počeo sa radom  23. objekat jednog od najpoznatijih trgovinskih lanaca u Evropi – „Lidl“.

Maloprodajni objkekat „Lidl“  u ulici Nikole Neškovića broj  39, otvorila je gradonačelica Vršca Dragana Mitrović.

Veliko je zadovoljstvo što je „Lidl“ kompanija odabrala da jedan od prodajnih objekata bude i u našem gradu. Grad Vršac je od samog početka bio pre svega dobar domaćin kompaniji „Lidl“, a zajedničkim snagama smo i uz pomoć Države i Pokrajine uspeli da rešimo određene prepreke na zemljištu gde se danas nalazi ovaj po monogo čemu drugačiji prodajni objekat. Otvaranjem prodavice u našem gradu oko 40 naših sugrađana pronašlo je zaposlenje, a sugrađani ovog dela grada i svi Vrščani dobili su još jednu bogatu ponudu, rekla je gradonačelnica Mitrović.

Otvaranju maloprodajnog objekta , pored gradonačelnice Dragane Mitrović, prisustvovali su i članovi Gradskog veća i gradske uprave.

– Grad vršac je od samog starta naše strategije poslovanja u srbiji bio na mapi budućih prodajnih objekata. U prilici smo danas da Vrščanima ponudimo širok asortiman proizvoda po pristupačnim cenama i svakako jednu drugačiju bolju i bržu uslugu. Zahvaljujem se svima na strpljenju, našim budućim potrošačima kao i gradu Vršcu koji je bio naš odličan partner od samog početka , istakla je predstavica Lidl Srbija “ Jelena Španović.

Kompleks „Lidl“ u Vršcu prostire se na oko 20.000 kvadratnih metara.

 

Related posts

Po 200.000 dinara najaktivnijim udruženjima žena Vojvodine od Telekoma

Luka Tešanović

Dušan Mihajlović brani boje Srbije na Svetskom prvenstvu u ronjenu na dah

Nikola Toadjer

ALJKAVOST ILI NAMERA: Afera „Krišan“ diskvalifikuje Više tužilaštvo

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija