3. aprila 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

NALED: Pančevo među najboljima po privlačenju investicija

U Pančevu je danas održana 15. sednica Upravnog odbora NALED-a. Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva i jedan od članova Upravnog odbora ove organizacije, istakao je da je održavanje ovakvog sastanka u našem gradu značajno jer pokazuje da Pančevo jedan od gradova u kome privreda, lokalna samouprva i civilni sektor dobro sarađuju. Primer za to je i veliki broj investicija u našem gradu.

Osnovna misija NALED-a je pravljenje povoljnog privrednog okruženja za privlačenje što više domaćih i inostranih investicija. Ciljevi ove organizacije su smanjivanje sive ekonomije, poboljšanje poreskog sistema, kvalitetno upravljanje imovinom, uvođenje  e-uprave i e-parlamenta, kao i unapređenje poljoprivrede, pre svega proizvodnje. Upravo je Grad Pančevo primer ispunjenja ovih ciljeva, istako je Saša Pavlov, gradonačlnik Pančeva, pred sednicu Upravnog Odbora NALED-a.

Vladimir Novaković, predsednik Upravnog odobra NALED-a i generalni direktor Apatinske pivare, rekao je da su u Pančevu svi strateški ciljevi NALED-a realizovani.

Kovačević je istako i da je zadovoljn što je sednica Upravnog odobra NALED-a održana baš u Pančevu jer je lokalna saouprava u našem gradu jedna od najupešnijih u smislu obezbeđivanja uslova za lokalni razvoj.

 

 

Related posts

Slava u Starčevu

Nikoleta Dragaš

Mirović o paljenju strnjika : Pojedinci moraju da prestanu da se ponašaju neodgovorno

Mica Milakov

Predsednik Vučić razgovarao sa generalnim tužiocem Ruske Federacije Jurijem Čajkom

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija