24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vučić sa ambasadorom Katara

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Države Katar šeika Mubaraka bin Fahada Džasima Mohameda Al-Tanija.

Predsednik Vučić i ambasador Al-Tani su se saglasili da postoji istinska namera da se unapredi trenutno skromna saradnja Srbije i Katara. Dvojica sagovornika su istakli da je primetno da se uspostavljaju kontakti na različitim nivoima, kako bi se bolje koristile postojeće mogućnosti u više oblasti.

Ambasador Al Tani je predsedniku Vučiću čestitao na spoljnopolitičkim uspesima Srbije.

Predsednik Vučić je rekao da Srbija s pažnjom prati razvoj situacije u regionu Zaliva i poželeo stanovnicima tog regiona da kroz pregovore bude nađeno rešenje, koje će im doneti mir i stabilnost.

Ambasador Al-Tani se predsedniku Vučiću požalio na tretman koji Katar ima u nekim srpskim medijima. Predsednik Vučić je rekao da se ne meša u rad medija, ali da moli sve ljude u javnom životu Srbije da se s poštovanjem odnose prema svim državama članicama Ujedinjenih nacija.

Related posts

2. Sajam sporta u Pančevu

Jasmina Petkovic

Vazduh u Pančevu treće kategorije

Jasmina Petkovic

Gradski odbor SNS Pančevo čestita Badnji dan i Božić

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija