25. februara 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Pacijenti ambulante „Novi svet“ privremeno u stanici „Centar 2“

Zbog početka radova na elektroinstalacijama u ambulanti „Novi svet“ od subote, 17. novembra, ambulanta ne radi. Izabrani lekari i medicinsko osoblje premešteni su u ambulantu „Centar 2“, koja se nalazi u Ulici Miloša Obrenovića 2, poznatijoj kao bivši kožni dispanzer. Svi pacijenti koji se leče u ambulanti na Tesli zdravstvene usluge dobijaće u Zdravstvenoj stanici „Centar 2“, dok radovi ne budu završeni.

Lokalna samouprava obezbedila je novac za rekonstrukciju elektroinstalacija u ambulanti „Novi svet“. To je razlog što pacijenti koji se leče u ovoj ambulanti u naselju Tesla od ponedeljka sve posete svom izabranom lekaru dobijaće u prostorijama zdravstvene stanice „Centar 2“ poznatoj kao bivši kožni dispanzer.

Pacijenti sve informacije mogu dobiti na Kontakt telefon 345-077. Radno vreme zdravstvene stanice je od 7-20. Raspored rada lekara Zdravstvene ambulante „Novi svet“ ostaje isti do 23. novembra 2018. godine. Subotom se pacijenti mogu javiti u glavnu dežurnu Zdravstvenu ambulantu „Gornji grad“ od 7-19, ili Zdravstvene ambulante: „Mladost“, „Strelište“, „Vojlovica“ i „Donji grad“, od 7 do 13 sati.

Related posts

Dušan Jevrić novi trener „Železničara“

Nikoleta Dragaš

Zastoj proizvodnje zbog remonta i investicija u HIP Petrohemiji

Nikoleta Dragaš

Radovi na čišćenju odvodnih kanala u Jabuci u toku

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija