28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Pacijenti ambulante „Novi svet“ privremeno u stanici „Centar 2“

Zbog početka radova na elektroinstalacijama u ambulanti „Novi svet“ od subote, 17. novembra, ambulanta ne radi. Izabrani lekari i medicinsko osoblje premešteni su u ambulantu „Centar 2“, koja se nalazi u Ulici Miloša Obrenovića 2, poznatijoj kao bivši kožni dispanzer. Svi pacijenti koji se leče u ambulanti na Tesli zdravstvene usluge dobijaće u Zdravstvenoj stanici „Centar 2“, dok radovi ne budu završeni.

Lokalna samouprava obezbedila je novac za rekonstrukciju elektroinstalacija u ambulanti „Novi svet“. To je razlog što pacijenti koji se leče u ovoj ambulanti u naselju Tesla od ponedeljka sve posete svom izabranom lekaru dobijaće u prostorijama zdravstvene stanice „Centar 2“ poznatoj kao bivši kožni dispanzer.

Pacijenti sve informacije mogu dobiti na Kontakt telefon 345-077. Radno vreme zdravstvene stanice je od 7-20. Raspored rada lekara Zdravstvene ambulante „Novi svet“ ostaje isti do 23. novembra 2018. godine. Subotom se pacijenti mogu javiti u glavnu dežurnu Zdravstvenu ambulantu „Gornji grad“ od 7-19, ili Zdravstvene ambulante: „Mladost“, „Strelište“, „Vojlovica“ i „Donji grad“, od 7 do 13 sati.

Related posts

Povoljan školski pribor u knjižari „La carta“

Aleksandra Miloševska

Uskrs po gregorijanskom kalendaru

Katarina Popović

Žene iz “Zlatne Jabuke” organizovale humanitarnu akciju za svoju članicu

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija