24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Fijasko opozicije na sednici Skupštine Grada Vršca

Jučerašnje zasedanje skupštine grada Vršca o rebalansu budžeta moglo bi da se okarakteriše kao fijasko opozicije koja je u raspravu ušla bez argumenata sa proizvoljnim informacijama, a pri tome nije imala ni jedan odgovor na upućne kritike od strane vladajućeg SNS.  Dr Predrag Mijatović okarakterisao je nastup opozicije licemernim.

Rasprava je u pojedinim trenucima obeležna tragikomičnim sekvencama nastupa pojedinih opozicionih odbornika, tako da je morao da interveniše predsednik Skupštine Nenad Baroš. On je istakao da kvazi političari nebitnim pričama pokušavaju da prikriju neznanje koje ih ograničava da se upuste u argumentovanu raspravu.

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, osvrnuvši se na  odluku Ustavnog suda o usvajanju žalbe Grada na odluke sudova po pitanju samodoprinosa, istakla je žaljenje što su penzioneri iskorišćeni od strane opozicije, kod koje su politički i lični interesi preovladali nad javnm interesima. Ona je podsetila da je DS učestvovao u vlasti u gradu dok je penzionerima, uziman deo penzija na ime samodoprinosa naglasivši da neki od njih sada pokušavaju te iste penzionere da prevare i da im uzmu novac kao advokati. Ona je naglasila da je, za razliku od opozicionih podstrekivača koji nanose štetu penzionerima, njihovim unucima, grad usresređen da poboljšanje njihovog života .

 

Related posts

Prva uplata zaposlenima do 10. avgusta, druga u septembru

Branislava Grčić

Važna izmena za prijavu za 100 evra

Nikoleta Dragaš

Volonteri velikog srca! Pančevo jedini grad u Srbiji gde kol centar radi 24h

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija