8. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Čestitka predsednika Srbije povodom Dana Kopnene vojske

Svim pripadnicima Kopnene vojske čestitam 16. novembar – Dan vida.
Kao pripadnici najmasovnijeg i najstarijeg vida Vojske Srbije, nastavljajući tradiciju dugu više od jednog veka, negujete i razvijate vrednosti vaših heroja prethodnika dopunjujući ih modernim dostignućima.

U godini proslavljanja stogodišnjice pobede u Prvom svetskom ratu dali ste nemerljiv doprinos razvoju operativnih sposobnosti svoga vida, daljoj reorganizaciji Vojske i još jednom pokazali zašto ste jedan od najznačajnijih faktora savremene vojne organizacije, ali i stabilnosti čitave države.

Obezbeđujući mir i stabilnost na jugu Srbije i administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom održavate situaciju u regionu stabilnom, a angažovanjem u multinacionalnim operacijama doprinosite jačanju ugleda naše zemlje u svetu.

Zahvaljujući stručnom ljudstvu, odgovornom i profesionalnom obavljanju zadataka, jedinice Kopnene vojske postižu zapažene rezultate u obuci i osposobljavanju pripadnika svoga vida, uspevajući istovremeno da iskoriste objektivne mogućnosti u modernizaciji i osavremenjivanju jedinica i ustanova Kopnene vojske.

Siguran da ćete i u narednom periodu profesionalno izvršavati postavljene zadatke i nastaviti s modernizacijom vida, u čemu ćete imati potpunu podršku Republike Srbije, čestitam vam praznik.

Related posts

Izgoreo auto kod Gradske uprave

Mica Milakov

Vučić čestitao rođendan Si Đinpingu

Zorana Stekovic

Virusi napunili čekaonice dečjeg dispanzera

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija