20. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekologija Najvažnije Vesti

„Eko Tamiš“- novi turistički proizvod

 

U prostorijama Republičke privredne komore Srbije, održana je konferencija za novinare, na kojoj je najavljena serija seminara  u okviru realizacije prekograničnog projekta

Ideja je da sve zainteresovane strane u turizmu imaju jedan aktivan pristup u oblikovanju turističke ponude na području reke Tamiš, istakla je Daliborka Ivanović, trening koordinator projekta.

  • Kroz deset seminara je prošlo 200 polaznika sa područja pet opština Banata: Sečanj, Opovo, Zrenjanin, Kovačica i Pančevo. To su predstavnici lokalnih samouprava, zatim predstavnici mikro biznisa, prateće delatnosti u sektoru turizma i animatori u turizmu. To su sva ona lica koja se već bave ili nameravaju da narednom periodu rade posao animatora u turizmu – rekla je Daliborka Ivanović, trening koordinator projekta.

Tokom treninga, potvrđena je potreba da se organizuju ovakvi seminari, objasnila je Daliborka Ivanović.

Sprovođenje projekta„ Eko Tamiš-novi turistički proizvod“ u okviru INERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija, započelo je 14. juna 2017. i traje 18 meseci, tačnije do 13. decembra 2018. godine.

Related posts

Važan dan za našu zemlju: Srbija se vraća na nebo visoke industrije, investitor je – MTU Aero endžins

Mica Milakov

„Dinamo 1945“ i „Mladost“ iz Bačkog Jarka bez golova

Nikoleta Dragaš

Mali: Prijavilo se dva miliona građana u prvih 12 sati

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija