25. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Sport Vesti

Prvenstvo Srbije u krosu na Kotežu 2

Proteklog vikenda Pančevo je bilo domaćin pojedinačnog i ekipnog prvenstva Srbije u krosu. Takmičenje je održano na poljani na Kotežu dva, a organizatori su bili Atletski klub “Panonija” i grad Pančevo. Ovo je bila i prilika da se među decom i mladima afirmiše atletika kao jedan od bazičnih sportova.

Pančevo su na Krosu predstavljali atletičari iz  AK „Panonija“, AK „Dinamo“ i AK „Tamiš“. Takmičilo se više od 600 učesnika  iz 30 klubova. Od poznatih imena srpske atletike u Pančevu je trčala i Olivera Jevtić, kaže Nandor Balog, sportski direktor Atletskog kluba “Panonija”

Atletski klub Dinamo na Krosu održanom u Pančevu postao je  ekipni prvak  Srbije, ostavivši iza sebe klubove iz Šapca i Novog Sada.

Ovo takmičenje bilo je i izborno za reprezentaciju Srbije u atletici, a bilo je važno i za one atetičari koji žele da plasiraju na Balkansko i Evropsko prvenstvo u krosu.

Related posts

Ministar Vulin na prvom bojevom gađanju iz bespilotne letelice CH-92A

Jelena Belić

Gradonačelnik poželeo svim prvacima srećan polazak u školu

neca

Vučić u četvrtak s papom u Vatikanu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija