6. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Sport Vesti

Prvenstvo Srbije u krosu na Kotežu 2

Proteklog vikenda Pančevo je bilo domaćin pojedinačnog i ekipnog prvenstva Srbije u krosu. Takmičenje je održano na poljani na Kotežu dva, a organizatori su bili Atletski klub “Panonija” i grad Pančevo. Ovo je bila i prilika da se među decom i mladima afirmiše atletika kao jedan od bazičnih sportova.

Pančevo su na Krosu predstavljali atletičari iz  AK „Panonija“, AK „Dinamo“ i AK „Tamiš“. Takmičilo se više od 600 učesnika  iz 30 klubova. Od poznatih imena srpske atletike u Pančevu je trčala i Olivera Jevtić, kaže Nandor Balog, sportski direktor Atletskog kluba “Panonija”

Atletski klub Dinamo na Krosu održanom u Pančevu postao je  ekipni prvak  Srbije, ostavivši iza sebe klubove iz Šapca i Novog Sada.

Ovo takmičenje bilo je i izborno za reprezentaciju Srbije u atletici, a bilo je važno i za one atetičari koji žele da plasiraju na Balkansko i Evropsko prvenstvo u krosu.

Related posts

VAŽNO: PU „Dečja radost“ objavljuje poziv za upis dece u vrtiće

Mica Milakov

Biciklistička vožnja „Vozilom zdravlja za čistiju sredinu“ od Dolova do Deliblatske peščare

Luka Tešanović

Gradski odbor SNS Šabac očekuje da kriminalci odgovaraju za svoja nepočinstva

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija