25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Iznenađenje za Anju Crevar

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Na Gradskom bazenu, plivači i treneri Plivačkog kluba „Dinamo“, priredili su doček za Anju Crevar, koja je osvojila srebrnu medalju u disciplini 200 metara mešovito na Olimpijskim igrama mladih koje je održano u Buenos Airesu.

Plivački klub „Dinamo“ organizovao je na Gradskom bazenu iznenađenje za Anju Crevar, koja se iz Buenos Airesa sa Olimpijskih igara mladih vratila sa srebrom. Veliki broj plivača, najviše onih najmlađih, trenera i ljudi iz kluba iznenadili su Anju, uručivši joj buket cveća i slavljeničku tortu. Vidno iznenađena, Anja se zahvalila drugarima na divnom dočeku i istakla da joj podrška drugara veoma znači.

Marko Spasov, trener Anje Crevar, rekao je da ovaj uspeh mnogo znači „Dinamu“ zbog toga što najmlađi plivači imaju na koga da se ugledaju.

Anja Crevar je u danu u kome je nosila zastavu Srbije na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara mladih u Buenos Ajresu, osvojila srebrnu medalju u plivačkoj disciplini 200 metara mešovitim stilom. Anja je pre 2 godine već učestovala i na „velikim“ Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, pa treba očekivati da će se bez problema plasirati i na OI u Tokiju 2020.godine.

Related posts

Spirić u poseti Zavodu za javno zdravlje KM: Dobrobit građana – naš zajednički cilj

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić: Uskoro dobre vesti za ugostiteljstvo i turizam

Nikola Miloševski

Vučićeva poruka na UNESKO-vom tviteru

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija