1. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

JKP „Zelenilo“ obeležilo slavu – Miholjdan

Rezanjem slavskog kolača, Javno komunalno preduzeće „Zelenilo“ obeležilo je danas u Pančevu svoju slavu Miholjdan. Na slavi su bili prisutni čelnici lokalne samouprave, direktori preduzeća iz našeg grada, zatim privatnog sektora, policije i vojske.

Domaćin slave bio je direktor Danilo Bjelica. On je nakon rezanja slavskog kolača, poželeo svima dobrodošlicu, poručujući da će JKP „Zelenilo“ nastaviti da ulepšava grad, unapređuje poslovanje pijaca i biti na usluzi građanima 24 sata, kao što je i sada slučaj.

„Inovacije, još bolji i efikasniji rad se podrazumevaju, pa će Pančevci do sledećeg Miholjdana imati prilike da vide nove cvetne instalacije u gradu, još lepše i kvalitetnije, što inače i karakteriše rad Zelenila“, rekao je Bjelica.

Related posts

Predstavnici liste ”Aleksandar Vučić – Za našu decu” potpisali memorandum o zajedničkoj saradnji sa predstavnicima liste “Tim za Šabac”

Nikola Toadjer

Počela berba kukuruza, žega uticala na prinos

Bojana Kecic

SERVISNE INFORMACIJE 7 NOVEMBAR

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija