21. aprila 2019.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovačica

Najbolje opremljena ambulanta za fizikalnu medicinu u Padini

Služba fizikalne medicine i rehabilitacije koja radi pri Domu zdravlja Kovačica je dobila veoma značajno pojačanje.

Svečano je otvoreno odeljenje fizijatrije u Padini. Otvaranju su prisustvovali mnogobrojni građani opštine Kovačica, a na otvaranju su se obratili direktor Doma zdravlja u Kovačici, Predrag Vinković, dr Radmila Margan, a sa prisutnima su razgovarali i fizijatri sada već rade u novootvorenom odeljenju.

– Mislim da će ovo mnogo značiti za građane odavde. Puno smo uložili, mislim da trenutno imamo najbolju fizikalnu medicinu u Južnom Banatu, rekao je direktor Predrag Vinković.

Svi zakazani pregledi biće i urađeni, fizioterapeut će raditi svakodnevno, a očekivano je da će pacijenti dolaziti i iz opšine Sečan, pored naših građana.

Svi aparati su novi, a u pitanju je najnovija tehnologija. Po načinu rada ambulanta poseduje aparate koji koriste magnetnu tehnologiju, lasersku i tehnologiju elektrostimulacije. Sve to je dostupno našim građanima, a terapeuti će moći mnogo više da se posvete pacijentima. U Padini se krenulo sa radom, a očekujemo i još novih i boljih usluga u Domu zdravlja Kovačica.

Related posts

Usvojena odluka o završnom računu budžeta opštine Bela Crkva

Nikola Toadjer

EDP: Baranda u četvrtak bez struje

Nikoleta Dragaš

Vršac obeležio Dan Grada

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija