30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Takmičenje za najbolji hleb i najlepši štand u nedelju u Novom Selu

Hleb nas odvajkada okuplja oko porodičnog stola, a „Banatski hleb“ je manifestacija koja ima za cilj afirmaciju potencijala i stvaralaštva žena u ruralnoj stredini. Održaće se četvrti put, 30. septembra u Bantskom Novom Selu, u sportskoj hali od 12.00 časova, u organizaciji Udruženja žena „Novoseljanke“ u saradnji sa Turističkom organizacijom Pančevo.

„Banatski hleb“ je manifestacija koju organizuje Udruženje žena „Novoseljanke“, koje postoji od 2014. godine. Cilj ove manifestacije je afirmacija stvaralašva žena iz seoskih sredina. Posetioci će imati priliku da saznaju recepturu za pravljenje hleba koji su donele i prethodno s ljubavlju umesile žene iz svih krajeva naše zemlje.

Manifestacija ima takmičarski karakter, tj. učesnici se takmiče u kategorijama za najbolji hleb i za najlepši štand. Predsednik žirija ove godine je Saša Mišić, poznati voditelj kulinarskih emisija.

Related posts

Deo Bratstva-jedinstva od 10 bez vode

Nikoleta Dragaš

Prinos kukuruza i soje zavisiće od vremenskih prilika tokom avgusta

Nikola Miloševski

Postavljena gasnoturbinska oprema Termoelektrane-toplane Pančevo

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija