30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Mališani dobili dečje igralište, u Guduričkom naselju završena izgradnja „Igraonice pod bregom“

JKP „Drugi oktobar“ sopstvenim sredstvima i uz pomoć grada Vršca, finansira izgadnju novih igrališta za decu, uzrasta od 3 do 10 godina, a jedno nizu planiranih igrališta na Guduričkom naselju je završeno.

Kako je ranije najavljeno, u Guduričkom naselju u planu je i izgradnja košarkaškog terena, kao i izgradnja još četiri nova dečja igrašlita u gradu.

– Dečja igrališta su za nas ulaganje u budućnost, a na ovaj korak smo se odlučili kako bismo našim najmlađim sugrađanima omogućili bezbedan prostor za igru. Želja nam je da i svim naseljenim mestima uradimo isti posao, kao i da poboljšamo komunalnu infrastrukturu, kaže direktor JKP „Drugi oktobar“ Nebojša Perić.

Da podsetimo, tokom 2017. godine Vršac i najmlaši stanovnici grada „bogatiji“ su za šest dečjih igrališta, dok su za omladinu i odrasle postavljene dve teretane na otvorenom.

Related posts

Ceo grad i pojedina sela bez vode u nedelju 3. marta

Zorana Stekovic

Popusti za osobe sa invaliditetom u Republici Srbiji

Nikoleta Dragaš

Učesnici protesta „1 od 5 miliona“ ostavili venac i zapalili sveće ispred RTV Pančevo: Zaposleni zabrinuti za sebe i svoje porodice

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija