9. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

„Čuvajte svoju imovinu!“ Akcija pančevačke policije na Tesli

https://www.youtube.com/watch?v=3TdQ4M5P7y8

Policijska uprava Pančevo od početka septembra sprovodi kampanju pod nazivom „Građani, oprez! Čuvajte svoju imovinu!“. Danas su pripadnici MUP-a Pančevo bili na području MZ Tesla gde su delili letke i savetovali građane kako da zaštite svoju imovinu.

Glavni cilj kampanje pod nazivom „Građani, oprez! Čuvajte svoju imovinu!“ je podizanje svesti kod građana o očuvanju svoje imovine, smanjivanje broja krivičnih dela, kao i smanjivanje štete prouzrokovane ovakvim krivičnim delima. Pripadnici MUP-a Pančevo podelili su sa građanima njhova zapažanja i pružili im savete kako bi oni na što bolji način sačuvali svoju imovinu.

– Krađe iz stanova, porodičnih kuća, vozila i drugih mesta dešavaju se na mestima gde ne postoji dovoljna mera zaštite. Kako biste zaštitili svoju imovinu potrebno je da dodatno zaštitite ulazna vrata, zaključavate ulazne kapije od dvorišta, ključeve od ulaznih vrata ne ostavljate ispod saksija za cveće, otirača ili na nekim drugim lako dostupnim mestima kao i vredne stvari ne ostavljajte u vozilu – izjavio je Ernest Stanković, oficir u odeljenju policije.

Prema istraživanjima u oblasti zaštite imovine, preventivno delovanje, kao što je ugradnja alarmnih sistema i video nadzora, smanjuju mogućnost delovanja provalnika i do 80%.

Related posts

Vučić oficirima: Vi ste ešalon slobode i suvereniteta Srbije

Mica Milakov

Vučić na večeri sa Mogerini i liderima Zapadnog Balkana

Nikoleta Dragaš

Prevencija od ključne važnosti

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija