20. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Program poslovanja „Urbanizma“ na sednici Veća

Gradski većnici izglasali su izmene i dopune Programa poslovanja Javnog preduzeća „Urbanizam“, kao i predlog zaključka o saradnji između Opštine Pernik, Republika Bugarska i Grada Pančeva.

Prema rečima Milana Balčina iz Javnog preduzeća „Urbanizam“ zbog povećanog obimom posla, a prema finansijskom planu za 2018.godinu stvarena je mogućnost za prijem još jednog radnika na određeno vreme. Kako je rekao najviše je posla na pravljenju urbanističkih planova i dokumenata za njihovo sprovođenje.

Ovom izmenom, prema rečima Balčina, ne remeti se programa poslovanja.On je objasnio da je to preraspodela sa starozaposlenih na novozaposlene.

Na sednici gradskog veća usvojen je i Memorandum o saradnji između Opštine Pernik u Bugarskoj i Grada Pančeva. Saradnja između Bugarkse i Pančeva bio je predlog bugarskog ambasadora. Zvanično Memorandum će biti potpsan 18. oktobra kada je i dan ove opštine i kada će Saša Pavlov posetiti Pernik.

Related posts

Posle kratkog kvara proradila linija 192

Mica Milakov

Još 72 novoobolelih i nova žrtva korone u Srbiji

Jasmina Petkovic

Dve stotine učesnika na Salonu fotografije u Ivanovu

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija