27. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

2. Sajam sporta u Pančevu

Sportski savez Pančevo u saradnji sa Savezom za školski sport Pančeva i pančevačkim Savezom za predškolski sport, sportsku animaciju i rekreaciju, organizovao je 2. Sajam sporta pod sloganom “Sajam sporta u Gradu sporta” u Hali sportova “Strelište”. Sajam sporta imao je za cilj prezentaciju 33 sportske discipline deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.

Hala sportova je bila podeljena na 33 sportska punkta na kojima su bile prezentovane sportske discipline, a najmlađi sugrađani su imali priliku da prisustvuju demonstraciji borilačkih sportova, sportova sa loptom, streličarskim i streljačkim veštinama.

Sajam je svečano otvorio gradonačelnik Saša Pavlov, koji je ovom prilikom rekao da grad odvaja velika finansijska sredstva za razvoj sporta.

Bavljenje sportom je izuzetno važno za mlade, njihov razvoj i budućnost, a ovakav sajam pomaže najmlađima da se lakše odluče koji će sport izabrati.

Prisutni mališani su imali priliku da vide ali i da probaju nove veštine u 33 sportske discipline

Related posts

Prevoz putnika u Kovinu tokom vanrednog stanja

Mica Milakov

Udovičić: Srbija domaćin Svetskog atletskog prvenstva 2022. godine

Aleksandra Miloševska

Lončar: Zdravstveni problemi predsednika Vučića posledica premora i prevelikog rada

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija