1. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Sedma dodela godišnje V(RAB)AC nagrade za radijske džinglove i reklame

Sedma godišnja nagrada „V(RAB)AC 2018“ za najbolje radijske džinglove i reklame uručena je u četiri kategorije: najbolji ID džinglovi, najbolji pevani džinglovi, najbolje radijske reklame do 20 sekundi i najbolje radijske reklame do 40 sekundi.

Istraživanja su pokazala da poslednjih godina slušaoci ne promene radio-stanicu kada čuju reklamu, jer su interesantne i oni vole da ih čuju. RAB Srbija doprinosi unapređenju radio-industrije i kroz V(Rabac) nagrade, priznanju u četiri kategorije koje se dodeljuje već sedam godina.

Pored V(RAB)ac nagrade, profesionalno udruženje RAB doprinosi i na druge načine očuvanju i unapređenju kvaliteta radio-industrije.

Nagrade su dodeljene najboljim radijskim ID džinglovima i reklamama do 20 i 40 skundi.

Zlatni V(RAB)ac za najbolji ID džingl osvojio je NAXI radio iz Beograda, srebrni Radio Bela Crkva a bronzani IN radio iz Niša.

U kategoriji najboljih pevanih džinglova nagrađeni su NAXI radio iz Beograda, zaječarski Tempo NAXI i NAXI Banker iz Niša.

Related posts

Hitna pomoć: Vremenske prilike pogoduju virusnim infekcijama

Nikoleta Dragaš

KOVAČIČKI OKTOBAR : Rada Manojlović u subotu 12.oktobra u 21h

Mica Milakov

Vojska postavlja krevete, Arena popodne spremna za prijem pacijenata

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija