16. septembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Sedma dodela godišnje V(RAB)AC nagrade za radijske džinglove i reklame

Sedma godišnja nagrada „V(RAB)AC 2018“ za najbolje radijske džinglove i reklame uručena je u četiri kategorije: najbolji ID džinglovi, najbolji pevani džinglovi, najbolje radijske reklame do 20 sekundi i najbolje radijske reklame do 40 sekundi.

Istraživanja su pokazala da poslednjih godina slušaoci ne promene radio-stanicu kada čuju reklamu, jer su interesantne i oni vole da ih čuju. RAB Srbija doprinosi unapređenju radio-industrije i kroz V(Rabac) nagrade, priznanju u četiri kategorije koje se dodeljuje već sedam godina.

Pored V(RAB)ac nagrade, profesionalno udruženje RAB doprinosi i na druge načine očuvanju i unapređenju kvaliteta radio-industrije.

Nagrade su dodeljene najboljim radijskim ID džinglovima i reklamama do 20 i 40 skundi.

Zlatni V(RAB)ac za najbolji ID džingl osvojio je NAXI radio iz Beograda, srebrni Radio Bela Crkva a bronzani IN radio iz Niša.

U kategoriji najboljih pevanih džinglova nagrađeni su NAXI radio iz Beograda, zaječarski Tempo NAXI i NAXI Banker iz Niša.

Related posts

Renovirano prijemno odeljenje Opšte bolnice

Jasmina Petkovic

MNRO: „Lice ljubavi“ 22. aprila u Kulturnom centru

Nikoleta Dragaš

Svim penzionerima jednokratno 5.000 dinara

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija