7. aprila 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vučić: Poseta Kini jedna od najznačajnijih

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je rekonstruisane i novoopremljene prostorije Kliničko-bolničkog centra Zemun. Tokom posete Kini biće potpisano deset veoma važnih aranžmana, rekao je predsednik Srbije. U Njujork, ističe, najverovatnije ide premijerka Ana Brnabić.

Predsednik Aleksandar Vučić je u obraćanju u Kliničko-bolničkom centru Zemun rekao da vidi da su medicinski radnici srećni jer znaju da ih čeka bolja oprema. Zdravstvo je srce našeg društva, moramo da imamo zaštićene starije sugrađane i da brinemo o deci, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije ocenio je da će njegova predstojeća poseta Kini biti jedna od najznačajnijih poseta koju je ikada imao, kako ekonomski tako i u političkom smislu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će u Njujork na Generalnu skupštinu UN putovati najverovatnije premijerka Ana Brnabić.

Razgovori sa Prištinom se nastavljaju jer bez postizanja sporazuma nećemo biti u situaciji i mogućnosti da nastavimo sa uspešnim rezultatima, poručio je predsednik Aleksandar Vučić. Ističe da nekima u regionu ne odgovara snažna Srbija.

Predsednik Vučić je izjavio da nikakvo novo oružje ne nabavljamo od Ruske Federacije, već samo ono što smo ranije dogovarali.

Related posts

Apel sportskih saveza u borbi protiv korone

Nikola Miloševski

Ðoković preko Nišioke do osminine finala AO

Aleksandra Miloševska

Jovanov: Samo potkupljeni i ucenjeni idu za Ðilasom u bojkot

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija