1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

„Vršački kotlić“ okupio više od 1000 posetilaca i 58 ekipa

Klub sportskih ribolovaca „Profi Ribolovac“ organizovao je na Gradskom jezeru tradicionalni 15. „Vršački kotlić“.

I ove godine, manifestacija je okupila brojne učesnike i posetioce, a takmičarske ekipe „odmerile su kulinarske snage“ u pripremi riblje čorbe i lovačkog gulaša.

– U manifestaciju je učestvovalo i posetilo više hiljada ljudi uz 58 ekipa za koje je ovo bio lep nedeljni porodični izlet.Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su pomogli da ova manifestacija uspe. Prikupljeno je 28000 hiljada dinara za našu malu Magdalenu, ističu organizatori.

Restoran Aero je u nikada većoj konkurenciji(prvih 7 kotlića je delilo od pobede 5 bodova) pobedio u pripremanju gulaša.

– Sada ih očekuje da izaberu saputnike za put u Budimpeštu kao poklon ČAĐAVE FURUNE i agencije ASTRA TRAVEL iz Vršca, kažu orgaizatori.

Učešće na manifestaciji uzeo je i veliki broj mališana, koji su se takmičili u pecanju na plovak, a većina njih se prvi put latila štapa za pecanje.

Riblja čorba od Saše Perišića ubedljivo je odnela prvo mesto,sada ih očekuje da izaberu saputnike za put u Budimpeštu kao poklon ČAĐAVE FURUNE i agencije ASTRA TRAVEL iz Vršca.

Desetodnevni odmor na Stavrosu u Grčkoj poklon agencije RODA TURS iz Vršca pripao je predstavnici ekipe Penzioneri.

TV poklon – prodavnice bele tehnike,kučnih aparata,televizorapripao je ekipi iz Jabuke.

Related posts

Ana Žikić mis ovogodišnjeg vršačkog Grožđebala

Jasmina Petkovic

Brojni Vrščani na Bazaru zdravlja

Nikoleta Dragaš

FK „Radnički“ iz Kovina ove sezone u višem rangu takmičenja

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija