29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Da li tradicionalni mediji gube trku u eri digitalizacije?

PANČEVO, 9. septembar 2018. (TV Pančevo) – U organizaciji „Color Press Communication“ Beograd je bio domaćin pete regionalne konferencije o trendovima u medijima i telekomunikacijama „Digital 2018“.

Podaci pokazuju da je prošle godine samo u jednom minutu, širom sveta prosečno razmenjeno 3,7 miliona poruka preko društvenih mreža.

Color Press Group, regionalni lider u izdavaštvu magazina uspešno unapređuje tržišne pozicije kroz sinergiju štampe, web portala i različitih događaja za sve brendove.

U javnosti se stiče utisak da u virtuelnoj eri, tradicionalni mediji počinju da gube trku u odnosu na digitalne kanale razmene informacija.

Robert Čoban smatra da su tematski edukativno – informativni događaji važni za opstanak klasičnih medija.

Međunarodnu konferenciju “Digital” na kojoj su eminentni stručnjaci iz zemlje i inostranstva u Beogradu diskutovali o najnovijim trendovima u telekomunikacijama i medijima, petu godinu uzastopno organizovao je Color Media Communications.

Related posts

CENTRALNA TEMA RAZGOVORA VUČIĆA I PUTINA: Rusija i Srbija spremaju plan za odbranu Kosova i Metohije!

Mica Milakov

Prijave za besplatno banjsko lečenje za penzionere do 7. septembra

Nikola Miloševski

  „Vakcine deluju štiteći sve nas zajedno“

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija