28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovin

„Trampa“ u izvođenju polaznika glume

Iz Centra za kulturu Kovin pozivaju pozorišnu publiku da u subotu, 8. septembra u 19 časova pogledaju predstavu „Trampa“ u izvođenju polaznika Pozorišne radionice/Škole glume Kovin, koju vodi reditelj Jovan Grujić iz Kovina.

Predstava „Trampa“ selektovana je za jubilarni, 30. po redu Međunarodni festival humora za decu koji će se održati u Lazarevcu od 17. do 20. septembra. Kovinci nastupaju 18. septembra, a društvu su pet selektovanih predstava iz Srbije i regiona.
Prisustvovanjem i gledanjem predstave pomažete odlazak na festival, a u isto vreme pomažete predstavljanju našeg grada. Predstava je namenjena za gledaoce od 7-14 godina, osnovnoškolski uzrast, ali i njihovim roditeljima, poručuju organizatori. Cena ulaznice je 100 dinara.
„Trampu“ izvode mladi glumci uzrasta od 8 do 13 godina. Predstava u režiji Jovana Grujića je rezultat višemesečnog rada polaznika i mentora. Tekst je napisala je dramaturškinja Milica Piletić po motivima priče Nila Gejmena „Dan kada sam trampio tatu za dve zlatne ribice“.

Related posts

Havarija na vodovodnoj mreži

Branislava Grčić

VAŽNO: PREMINULA ŽENA KOJA JE IZBODENA KOD AUTOBUSKE STANICE

Mica Milakov

Grad Vršac učesnik konferencije „Zdravlje u svim politikama – U zdravom telu zdrav duh“

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija