31. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

JKP „Drugi oktobar“: Vozilo uspori, prvi dan je u školi

JKP „Drugi oktobar“ povodom početka nove školske godine, apeluje na sve vozače da budu dodatno oprezni tokom vožnje, posebno u zonama škola kao i na putevima koji vode do škola.

Tim povodom, kontrolori Parking servisa JKP „Drugi oktobar“ postavljali su flajere na sva vozila koja su se zatekla na javnim parkiralištima u blizini škola, s porukom: „Vozilo uspori, prvi dan je u školi“.

– Polazak dece u školu obavezuje sve vozače da pokažu veću odgovornost, poštuju saobraćajne propise i posebnu pažnju obrate na naše najmlađe sugrađane. Naša obaveza je da zaštitimo decu u saobraćaju i pomognemo im da bezbrižno odrastaju, ali i da stiču znanja kako bi doprineli sosptvenoj bezbednosti. Zbog toga, apelujemo na sve roditelje prvaka da pronađu najbezbednije trase za kretanje učenika od kuće do škole a prvacima želimo srećan i uspešan polazak u školu, kažu ua portal eVršac, u JKP „Drugi oktobar“.

Related posts

Garašević: Deca su naša budućnost na kojoj se ne štedi

Nikoleta Dragaš

Kako su Stanka i Basarić planirali da unište Južnu zonu

Mica Milakov

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija