13. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

JKP „Drugi oktobar“: Vozilo uspori, prvi dan je u školi

JKP „Drugi oktobar“ povodom početka nove školske godine, apeluje na sve vozače da budu dodatno oprezni tokom vožnje, posebno u zonama škola kao i na putevima koji vode do škola.

Tim povodom, kontrolori Parking servisa JKP „Drugi oktobar“ postavljali su flajere na sva vozila koja su se zatekla na javnim parkiralištima u blizini škola, s porukom: „Vozilo uspori, prvi dan je u školi“.

– Polazak dece u školu obavezuje sve vozače da pokažu veću odgovornost, poštuju saobraćajne propise i posebnu pažnju obrate na naše najmlađe sugrađane. Naša obaveza je da zaštitimo decu u saobraćaju i pomognemo im da bezbrižno odrastaju, ali i da stiču znanja kako bi doprineli sosptvenoj bezbednosti. Zbog toga, apelujemo na sve roditelje prvaka da pronađu najbezbednije trase za kretanje učenika od kuće do škole a prvacima želimo srećan i uspešan polazak u školu, kažu ua portal eVršac, u JKP „Drugi oktobar“.

Related posts

Radovi sa kolonije OU Invalida rada svake godine sve bolji

Nikoleta Dragaš

Koncerti Joksimovića, Džinovića, Adila i Vasića za „Grožđebal“ u Vršcu

Nikoleta Dragaš

Ovogodišnji Goranski eko-kamp „Vršački breg“ počinje 17.avgusta

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija