19. januara 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Servisna informacija Vesti

Zimski red vožnje od prvog septembra

Od  1. septembra, JKP „Auto-transport Pančevo“ ponovo uvodi zimski red vožnje, što znači da će na ulicama grada biti veći broj vozila ovog preduzeća, radnim danima oko 50. Zimski red vožnje znači i da se ponovo uvode polasci koji su bili ukinuti na međumesnim i prigradskim polascima.

Završava se letnji raspust, učenici se vraćaju u školske klupe, a i većina zaposlenih se vraća sa godišnjih odmora. Zbog toga ATP od 1. septembra ponovo uvodi zimski red vožnje, koji će početi potpuno da se primenjuje od ponedeljka, 3. septembra.

Zimski red vožnje znači i da su ponovo vraćaju  polasci koji su bili ukinuti na međumesnim linijama. To su polasci za Banatski Brestovac u 6.40 i 13.40, Ivanovo 7.40, 9.40, 13.30 i 19.30, Glogonj 5.20, 16.20 i 19.20, Kovačicu u 13 sati i Padinu 11 sati. ATP je počeo i sa prodajom mesečnih karata  27. avgusta.

Zbog radova u Ulici vojvode Petra Bojovića izmenjena je trasa kretanja autobusa ATP-a. Autobusi na linijama za Omoljicu, Banatski Brestovac, Ivanovo i Beograd, novim putem,  kao i na  gradskim linijama 4 i 6 saobraćaju Ulicom Žarka Žrenjanina i dalje starom trasom. Ne koristi se stajalište kod „Snežane“ i tako će biti dok se ne završe radovi koje izvodi „Grejanje“.

Related posts

Putin danas u zvaničnoj poseti Srbiji

Zorana Stekovic

Biciklima od Soluna do Beograda – počast palima na Solunskom frontu

Nikoleta Dragaš

Ambasada Češke i Slovačke obeležile tri značajna jubileja

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija