31. marta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Projektna nastava u prvom i petom razredu

Početak školske godine bio je povod da posetimo najveću južnobanatsku školu. Sa direktorkom OŠ „Miroslav Antić“, ali i većnicom za obrazovanje razgovarali smo o novinama kako u školi, tako i u obrazovanju.

Prelomni trenutak za svako dete je polazak u prvi razred. Ovim povodom većnica je savetovala ne decu, nego roditelje koji su u većoj panici, kako da se ponašaju prvih dana septembra.

Prema rečima Dragane Krstić, direktorke Mikine škole sa pripremama za početak školske godine su krenuli već 15. avgusta.U toku su poslovi, neki su već završeni, a neki će biti uskoro. Čestitajući prvacima polazak u prvi razred i svim ostalim đacima, direktorka je pričala i o izmenjenom planu i programu za prvi i peti razred.

Novim planom i programom deca su usmerena na konkretnija i sažetija znanja, kako bi mogla samostalno da rade, razmišljaju i osbosobe se za buduća zanimanja.

Related posts

Martovska penzija biće isplaćena odjednom uz pomoć od 4.000 dinara

Bojana Kecic

Spremno 5 poglavlja, otvaranje – politička volja EU

Zorana Stekovic

Vučić uoči otvaranja „Ipsilon“ kraka: Nastavićemo da povezujemo naše gradove

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija