25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Kultura Vesti

„Dani pančevačkog roka“ ispred Kulturnog centra

Na platou ispred Kulturnog centra Pančevci su imali priliku da prisustvuju „Danima pančevačkog rokenrola“. Pančevački bendovi svirali su za sugrađane u četvrtak, a program se nastavlja u petak. Organizator je Udruženje rok muzičara Pančeva.

Udruženje rok muzičara pančevo ove godine slavi pola decenije postojanja, pa je tim povodom uvedena novina. Ideja je da se najmlađim sugrađanima koji počinju da se bave muzikom pruži prilika da pokažu svoj talenat. Pored mladih naraštaja Pančevci su mogli da čuju i sugrađane koji se bave ovom muzikom već duže vreme.

Ove godine glavni cilj „Dana pančevačkog rokenrola“ jeste afirmisanje mladih talenata, u čemu pomažu stariji i iskusniji Pančevci, koji ovakve nastupe vide kao idealnu priliku da se pokažu „mlade nade“ našeg grada.

„One man bend“ Ivana Anđelevskog postoji i aktivno svira već 20 godina. Ivan ističe da najviše voli ex yu rock, i poručuje da je afirmacija mladih na koncertima kao što je ovaj veoma bitna.

U petak, 31. avgusta, nastupiće Škola gitare „Gitarta“, Poriv, Ukratko Štef, Plastika Trouble Heart i Sudar iz Starčeva.

Related posts

Stefanović otvorio novu zgradu za vatrogasce Lazarevca

Nikola Miloševski

VUČIĆ PRED VIŠE OD 12.000 GRAĐANA U NOVOM SADU: Nikad niko nije pokorio Srbiju, pa neće ni danas! Vučić i Vučević otkrili spomenik kralju Petru Prvom

Mica Milakov

Tamiški kej omiljeno izletište Pančevaca

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija