26. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

KK „Mladost“ iz Omoljice u Drugoj srpskoj ligi

Košarkaški klub „Mladost“ iz Omoljice prešao je u viši rang takmičenja. Tim povodom ekipa Regionalne Radio-televizije Pančevo posetila je klub i razgovarala sa trenerom o planovima.

Put u viši rang takmičenja, Drugu srpsku ligu, Košarkaškog kluba „Mladost“ iz Omoljice nije bio lak. Kada bismo mogli da prepričamo, rekli bismo da i u najboljim filmovima ne bi mogli da izrežiraju poslednju utakmicu koja ih je odvela do mesta na kome se trenutno nalaze.

U prošlim sezonama nekoliko puta im se pružila prilika da budu deo Druge srpske lige. Prema rečima Milovana Ilića, sve karte se nisu poklopile, pa nisu nastavili dalje, nego su ostali u Regionalnoj ligi.

Prema rečima jednog od igrača Darka Božića, oni su zajedno sa trenerom Nikolićem napravili put za mlađa pokolenja da, možda, jednog dana postanu deo reprezentacije.

Sumirajući utiske Nikolić je dodao da očekuju pomoć od Grada kada su termini hala u pitanju, ali i pomoć ljudi koji vole ovaj sport. Bilo kakva finansijska pomoć bi dobro došla momcima iz ekipe koji žele i trude se da, možda, jednog dana postanu i svetski poznati.

Related posts

U Prištini ukinute „mere reciprociteta“ prema centralnoj Srbiji; Vučić: Dobra odluka Prištine

Nikoleta Dragaš

Ljajić: Nema mesta za paniku, imamo dovoljno namirnica

Katarina Popović

Potpisan Memorandum o saradnji između grada Pančeva i opštine Pernik, Bugarska

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija