6. aprila 2020.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Južni Banat

„Haos animatori“, dečji disko, muzičko veče i niz iznenađenja narednih dana u parku

Kako su organizatori najavili, manifestacija „Leto u parku“ trajaće sve do 1. septembra. Naime, od četvrtka do subote očekujemo bogat zabavno-muzički program u Gradskom parku, prilagođen svim uzrastima i ukusima.

U četvrtak, 30. avgusta, zbog velikog interesovanja naših mališana, nastupiće Haos animatori. Mladi entuzijasti iz Novog Sada za ovaj nastup pripremili su drugačije atrakcije i pravi spektakl za naše najmlađe sugrađane, mada njihovi nastupi izazivaju podjednako oduševljenje i starijih generacija.

Deca će i u petak imati priliku da igraju i pevaju u muzičkom paviljonu, za dobru zabavu pobrinuće se Centar za kulturu „Bela Crkva“, koji organizuje dečiji disko pod simaptičnim nazivom Klincoteka.

Za subotu organizatori najavljuju muzičko veče, nastupiće Dragan Vojnović – Mačak i Zoran Ilić – Kiza. Za dobru atmosferu i brži ritam biće zadužen i duvački sastav KUD „Đorđe Kožbuk“ iz Grenebca – popularni trubači koji u svom repertuaru imaju i stare proverene hitove, ali i modernu muziku. Kako to i dolikuje na završnici ovako uspešne i zabavne manifestacije očekujemo vatromet, kome se raduju svi, i deca i odrasli.

Sva dešavanja u Gradskom parku počinju od 19:30 časova.

Related posts

Šta stoji iza presuda Osnovnog suda u Vršcu?

Mica Milakov

Opovčani u Plandištu, Sakule domaćin Uljmi

Nikoleta Dragaš

Preventivni pregledi za vikend

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija