21. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Izmešta se pošta u Sefkerinu

Zbog požara koji se nedavno dogodio u zgradi Oslobođenja broj 4 u Sefkerinu, kada su pored ostalog oštećene prostorije pošte, koje se nalaze u prizemlju objekta, lokalna samouprava i Mesna zajednica Sefkerin pokrenule su proceduru izmeštanja pošte dok se stare prostorije ne vrate u funkcionalno stanje.

Već narednog dana od izbijanja požara, uspostavljen je kontakt sa predstavnicima PTT Srbije kako bi se ovaj problem zajednički rešio. Mesna zajednica je ponudila nekoliko objekata, koji bi se mogli na određeno vreme iskoristiti, dok se stara pošta ne sanira, tako da je uz saglasnost Doma zdravlja Opovo izabrana bivša stomatološka ordinacija zdravstvene ambulante u Sefkerinu.

– Mesna zajednica Sefkerin je u svakodnevnom kontaktu sa predstavnicima pošte oko tehničkih stvari, u toku su proceduralne radnje i sada čekamo tačnu informaciju kada će pošta biti premeštena i početi sa radom. Takođe bih zamolila pojedince da ne šire dezinformacije preko društvenih mreža jer mi dajemo sve od sebe i svima nam je u zajedničkom interesu da što pre rešimo ovaj problem – izjavila je predsednica Saveta mesne zajednice Sefkerin Kristina Krunić.

Related posts

U INTERESU STANOVNIKA NASELJA MLADOST

Mica Milakov

Pionirska selekcija OFK „Vršac“ u Kvalitetnoj ligi Vojvodine

Nikoleta Dragaš

“Iz Rusije s’ ljubavlju” koncert gostiju iz Uvarova

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija