5. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Guduričko naselje dobija dečje igralište

JKP „Drugi oktobar“ sopstvenim sredstvima i uz pomoć grada Vršca, finansira izgadnju novih igrališta za decu, uzrasta od 3 do 10 godina.

Prvo u nizu planiranih igrališta je u Guduričkom naselju, gde se radovi uveliko obavljaju, a završetak je planiran početkom septembra.

– Ovo veliko naselje sa oko 3000 stanovnika i velikim brojem dece, zbog toga nam je u planu da pored dečjeg igrališta bude izgrađen i jedan košarkaški teren, kaže direktor JKP „Drugi oktobar“ Nebojša Perić.

Prema njegovim rečima, osim iglališta u Guduričkom naselju, u planu je izgradnja još četiri nova dečja igrašlita u gradu.

– Dečja igrališta su za nas ulaganje u budućnost, a na ovaj korak smo se odlučili kako bismo našim najmlađim sugrađanima omogućili bezbedan prostor za igru. Želja nam je da i svim naseljenim mestima uradimo isti posao, kao i da poboljšamo komunalnu infrastrukturu, kaže direktor JKP „Drugi oktobar“ Nebojša Perić.

Da podsetimo, tokom 2017. godine Vršac i najmlaši stanovnici grada „bogatiji“ su za šest dečjih igrališta, dok su za omladinu i odrasle postavljene dve teretane na otvorenom.

Related posts

Prigodnim programom obeležen Dan Tehničke škole „Sava Munćan“

Nikoleta Dragaš

LAŽ SUSTIŽE LAŽ: Nasilna Dragana Rakić izgubila kompas, bruka sve oko sebe

Mica Milakov

AFERA PLANDIŠTE: Da li će i Vorkapić odšetati slobodan kao Krišan?

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija