3. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovačica

Dejan Petrović priredio spektakl u Padini

Koncert Dejana Petrovića i Big benda održan je minulog vikenda na bini u Padini, u Sportskom centru Dolina. Predgrupa Vlasto i Saharini zagrejala je atmosferu, a izlaskom jedanaest članova Big benda i Dejana Petrovića atmosfera dostigla je vrhunac.

Na repertoaru bili su svetski poznati hitovi pop i rok muzike, ali i narodno kolo i nekoliko autorskiih pesama ovog muzičkog sastava. Pojavivši se na sceni, Dejan Petrović se obratio svima rečima da je po treći put u našoj opštini i da će ostaviti srce na sceni kao što je to do sada bio slučaj.

Nakon svirke, nastavila se žurka do ranih jutarnjih sati pod palicom didžeja koji je puštao popularnu muziku.

Prethodno, u subotu su posetioci u Padini mogli da prisustvuju slikarskoj likovnoj koloniji u organizacijia Opštinskog udruženja invalida rada, mogli su da pogledaju radove sa prethodnih kolonija i izložbu ručnih radova članova OU invalida rada.

Takođe, održana je pokazna vežba pionira i juniora Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Padine, a otvorena je i izložba u Slovačkom etno muzeju Petraš, pod nazivom Slovačka kecelja kao ukras i potreba Padinaca. Tada je nastupio i dečji folklorni ansambl.

Related posts

Dušan Mihajlović brani boje Srbije na Svetskom prvenstvu u ronjenu na dah

Nikola Toadjer

Mališani iz Brankove škole napravili spot za medicinske radnike: Hvala superheroji…..

Mica Milakov

Koncert legendi vršačkog rokenrola 10. avgusta u centru grada

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija