29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Uklonjena divlja deponija u Potpornju

Grad Vršac i JKP „Drugi Oktobar“ u saradnji sa Savetom MZ Potporanj, organizovao uklanjanje jedne od najvećih divljih deponija u ovom selu.

Reč je o deponiji u neposrednoj blizini kanala Dunav-Tisa-Dunav, koja se prostirala na velikoj površini što je dodatno otežavalo prikupljanje otpada.

– Deponija se nalazila na plodnom poljoprivrednom zemljištu koje će se posle uklanjanja otpada privesti svojoj nameni. Sav prikupljeni otpad sa ove deponije odvežen je na Gradsku deponiju. Ovo je peta divlja deponija koja je uklonjena ove godine, a u planu je uklanjanje još dve divlje deponije u selu Zagajica. Za ovakve efekte u radu i samu efikasnost na uklanjanju divljih deponija, koje su se godinama unazad stvarale po našim selima, zaslužna je dobra organizacijom rada u JKP „Drugi Oktobar“ i naravno ljudi koji vrlo stručno rade posao za koji su zaduženi, kaže za portal eVršac, član Gradskog veća Miloš Vasić.

Related posts

Jabuka: Nacionalni savet makedonske zajednice u Srbiji dobio kancelariju

Nikoleta Dragaš

Vaskršnja čestitka kovinskih opštinskih vlasti

Nikola Miloševski

Asfaltirani prvi metri puta Opovo-Debeljača

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija