22. oktobra 2019.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Južni Banat

Đorđe Servo skuvao najbolji paprikaš na ovogodišnjoj „Paprikašijadi“ u Češkom Selu

Češko Selo je i ove godine, već tradicionalno, bilo domaćin manifestacije „Paprikašijada“. Ovogodišnja manifestacija, 11. po redu, donela je domaćinima i učesnicima mnogo dobrog druženja, veselje i pesmu do kasnih popodnevnih sati i kotliće pune ukusnog pilećeg paprikaša.

Predstavnici Ambasade Republike Češke, lokalne samouprave, ali i brojni gosti iz Češke, uveličali su ovu manifestaciju, koja kroz gastronomiju promoviše posebnost najmanjeg naseljenog mesta na području ove opštine.

Organizatori „Paprikašijade“, domaćini iz popularnog „Fabijana“, ove godine dodelili su veliki broj nagrada i zahvalnica. Najbolji su, naravno, dobili i najvrednije nagrade, dar sponzora.

Treće mesto na ovogodišnjoj „Paprikašijadi“ osvojila je ekipa „Vukovi“ iz Smedereva. Drugi su bili „ProMO“ iz Bele Crkve, a nagradu za najbolji paprikaš i prvo mesto osvojila je ekipa „Đorđe Servo“ iz Bele Crkve.

Related posts

„Snežni klinci“ odbranili prošlogodišnju titulu

Nikoleta Dragaš

Premijerka Ana Brnabić ponovo posetila Vršac i manifestaciju „Groždjebal“

Zorana Stekovic

Fabrici u Vršcu

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija