25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovačica

Škoda od kompanije „Sunoko“ kovačičkom Centru za socijalni rad

Kompanija „Sunoko“ donirala je automobil škoda fabia Centru za socijalni rad u Kovačici kako bi se olakšao prevoz korisnika dnevnog boravka. Donaciju je uručio direktor kompanije Ljubiša Radenković.

Direktorka Centra za socijalni rad „Kovačica“ Dušanka Petrak zahvalila je kompaniji „Sunoko“ i istakla važnost ove donacije za korisnike dnevnog boravka. Ona je istakla da je ova kompanija obezbedila novo vozilo, kao i da su se korisnici dnevnog boravka obradovali. Oni su u znak zahvalnosti pripremili program i uručili poklone gostima.

Direktor kompanije „Sunoko“ Ljubiša Radenković simbolično je uručio ključeve kola, istakao važnost ovakvih donacija i apelovao na sve kompanije koje su u mogućnosti da pruže novčanu ili materijalnu pomoć to i učine.

Donaciji vozila prisustvovao je i Milan Garašević, predsednik Opštine Kovačica. On je napomenuo da je ovo važno za opštinu Kovačica i zahvalio kompaniji „Sunoko“ na pomoći.

Kompanija „Sunoko“ je u poslednjih pet godina donirala više od 3.000.000 evra u okviru 460 društvenoodgovornih akcija u cilju poboljšavanja uslova života u zajednicama u kojima posluje. Donacija u Kovačici je pokazatelj da treba biti human i pomagati zajednici kad god smo u mogućnosti.

Related posts

Hitna pomoć: Vikend protekao mirno, i dalje visok pritisak problem

Zorana Stekovic

Plakete najistaknutijim pripadnicima Sektora bezbednosti i odbrane Južnog Banata

Nikoleta Dragaš

Servisne informacije za 24. feburar

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija