22. februara 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovačica

Škoda od kompanije „Sunoko“ kovačičkom Centru za socijalni rad

Kompanija „Sunoko“ donirala je automobil škoda fabia Centru za socijalni rad u Kovačici kako bi se olakšao prevoz korisnika dnevnog boravka. Donaciju je uručio direktor kompanije Ljubiša Radenković.

Direktorka Centra za socijalni rad „Kovačica“ Dušanka Petrak zahvalila je kompaniji „Sunoko“ i istakla važnost ove donacije za korisnike dnevnog boravka. Ona je istakla da je ova kompanija obezbedila novo vozilo, kao i da su se korisnici dnevnog boravka obradovali. Oni su u znak zahvalnosti pripremili program i uručili poklone gostima.

Direktor kompanije „Sunoko“ Ljubiša Radenković simbolično je uručio ključeve kola, istakao važnost ovakvih donacija i apelovao na sve kompanije koje su u mogućnosti da pruže novčanu ili materijalnu pomoć to i učine.

Donaciji vozila prisustvovao je i Milan Garašević, predsednik Opštine Kovačica. On je napomenuo da je ovo važno za opštinu Kovačica i zahvalio kompaniji „Sunoko“ na pomoći.

Kompanija „Sunoko“ je u poslednjih pet godina donirala više od 3.000.000 evra u okviru 460 društvenoodgovornih akcija u cilju poboljšavanja uslova života u zajednicama u kojima posluje. Donacija u Kovačici je pokazatelj da treba biti human i pomagati zajednici kad god smo u mogućnosti.

Related posts

Književno veče za nadu u Barandi

Nikoleta Dragaš

Tasić: Dolazak „Brosea“ unaprediće privredu celog južnog Banata

Nikoleta Dragaš

„Prelo“ šestu godinu zaredom u Hajdučici

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija