27. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Saopštenje povodom požara u Sefkerinu

Povodom saopštenja o požaru u Sefkerinu objavljenom na Glasu Opova 13.08.2018. godine mi stanari iz navedene zgrade kojima su stanovi delimično oštećeni, kao i krov i hodnik podsećamo predsednicu Saveta Mesne zajednice Sefkerin pre svega, a zatim i udruženje „Kreativa“ da svoju akciju prikupljanja pomoći prošire i na nas oštećene u tom požaru, a ne samo one koji su požar izazvali a zatim se sklonili u hraniteljsku porodicu.

Nama je pomoć neophodna za saniranje štete na krovu koji je sada otvoren i sklon padu.

Što se tiče navedenog bračnog para javnosti radi, da se zna: Taj bračni par je nelegalno ušao u stan još 2015. godine, svoje obaveze kao stanari nisu izmirivali, samo su pravili probleme i štetu. Na sve to stanari ove zgrade ukazivali su u Mesnoj zajednici Sefkerin i u Opštini Opovo.

Da dodamo ovo je treći požar koji je izbio u tom stanu od kada oni žive u njemu.

Ovim putem molimo predsednicu Saveta Mesne zajednice Sefkerin da sazove hitno (već je trebalo) sastanak Saveta Mesne zajednice i proširi sastanak sa stanarima oštećene zgrade kako bi smo zajedno rešili probleme koje smo imali pre i posle ovog požara.

Stanari iz stambene zajednice Oslobođenja 4, Sefkerin: Uroš Milošević, Dana Dimitrijević, Olivera i Milovan Milankov.

Related posts

Dan Sefkerina

Nikoleta Dragaš

Inspekcija za za zaštitu životne sredine preduzela mere

Nikoleta Dragaš

Više od 100 učesnika na 8. Gajačkom kotliću

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija