23. novembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Saopštenje povodom požara u Sefkerinu

Povodom saopštenja o požaru u Sefkerinu objavljenom na Glasu Opova 13.08.2018. godine mi stanari iz navedene zgrade kojima su stanovi delimično oštećeni, kao i krov i hodnik podsećamo predsednicu Saveta Mesne zajednice Sefkerin pre svega, a zatim i udruženje „Kreativa“ da svoju akciju prikupljanja pomoći prošire i na nas oštećene u tom požaru, a ne samo one koji su požar izazvali a zatim se sklonili u hraniteljsku porodicu.

Nama je pomoć neophodna za saniranje štete na krovu koji je sada otvoren i sklon padu.

Što se tiče navedenog bračnog para javnosti radi, da se zna: Taj bračni par je nelegalno ušao u stan još 2015. godine, svoje obaveze kao stanari nisu izmirivali, samo su pravili probleme i štetu. Na sve to stanari ove zgrade ukazivali su u Mesnoj zajednici Sefkerin i u Opštini Opovo.

Da dodamo ovo je treći požar koji je izbio u tom stanu od kada oni žive u njemu.

Ovim putem molimo predsednicu Saveta Mesne zajednice Sefkerin da sazove hitno (već je trebalo) sastanak Saveta Mesne zajednice i proširi sastanak sa stanarima oštećene zgrade kako bi smo zajedno rešili probleme koje smo imali pre i posle ovog požara.

Stanari iz stambene zajednice Oslobođenja 4, Sefkerin: Uroš Milošević, Dana Dimitrijević, Olivera i Milovan Milankov.

Related posts

VUČIĆ U BELOJ CRKVI! Predsednika Srbije dočekalo više od 1.500 građana!

Mica Milakov

Karavan naive prvo u prestonici naive, a onda putuje u Beograd, Niš i Vršac

Nikoleta Dragaš

Suzbijanje larvi komaraca se nastavlja

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija