27. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Južni Banat

„Haos animatori“ napravili haos u Gradskom parku

Novosadska grupa animatora „Haos animatori“ priredila je nesvakidašnju zabavu za sve generacije ispred muzičkog paviljona u Gradskom parku u Beloj Crkvi.

Ovu grupu zabavljača simpatičnog naziva čine mladi entuzijasti, na misiji da što više mališana u Srbiji obraduju interesantnim i atraktivnim programom.

U Beloj Crkvi su ovoga puta nastupili u četvrtak, 9. avgusta, u okviru manifestacije „Leto u parku“, koju organizuju Centar za kulturu „Bela Crkva“, Turistička organizacija opštine Bela Crkva i Kancelarija za mlade. Iako nisu prvi put u Beloj Crkvi (belocrkvanska publika se još seća njihovog nastupa na ovogodišnjem Karnevalu), uspeli su svojim dinamičnim programom i kreativnošću da u Gradskom parku okupe najveći broj dece i njihovih roditelja do sada.

Klovnovi, akrobacije, razne igrice, vatreni šou i, pre svega, dobra zabava, bili su deo dvočasovnog interaktivnog programa „Haos animatora“, a mnogobrojni najmlađi Belocrkvani, kao i gosti koji svoj godišnji odmor provode na našim kupalištima, bili su složni u oceni da je ovo bila najbolja zabava do sada.

Related posts

Vređali i pretili lekarima Hitne pomoći, pa ponižavali policiju

Mica Milakov

Jača saradnja kulturnih centara Kovina, Plandišta i Alibunara

Nikoleta Dragaš

Naprednjaci obeležili međunarodni Dan mladih

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija