11. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Južni Banat

Izviđači uz pesmu i igru poslali razglednice iz Bele Crkve

U okviru manifestacije „Leto u parku“, odred izviđača „Žarko Zrenjain Uča“, zajedno sa svojim gostima – izviđačima iz češkog grada Žamberka, kao i odredom izviđača „Narodni Heroj Miodrag Milovanović Lune“ iz Beograda, u muzičkom paviljonu izveo je prigodan program.

Gosti iz Češke republike izveli su izviđačke pesme, a nakon toga zajedno sa članicama Belocrkvanskog udruženja kreativaca „Mustre“ održali kreativnu radionicu, gde su pravili već pomalo zaboravljene razglednice, sa srdačnim pozdravima iz Bele Crkve.

Organizatori manifestacije „Leto u parku“, Centar za kulturu „Bela Crkva“, Turistička organizacija opštine Bela Crkva i Kancelarija za mlade, ove sezone su se potrudili da program bude raznovrstan i da uključe sto veći broj udruženja iz Bele Crkve, bilo da su u pitanju sportska udruženja ili kreativci koji na najbolji mogući način animiraju decu i mlade.

Gradski park je bio prepun mladih izviđača koji su se zabavljali uz pesmu i igru. Tako se u jednom trenutku u paviljonu mogao videti par koji igra polku, dok je u isto vreme drugi par igrao salsu, što na najbolji mogući način oslikava druženje izviđača, koje ne poznaje granice ni razlike u jeziku i kulturi.

Related posts

Nenad Živković, zvani Smrad, pokazao da nije bio gadljiv režimskih para

Mica Milakov

Sudar na Novoseljanskom, jedno lice teže povređeno

Jelena Obradović

Počinje avio tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji  grada Pančeva

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija